gallery/renner_academy
gallery/renner-diploma_1

Végzettségeink, képzéseink

Renner Trained Piano Technician

Képzés Renner gyárban | Gärtringen | Németország
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf

A Louis Renner GmbH & Co. KG zongoramechanika és alkatrészgyár, a zongoraipar elsőszámú, legmagasabb szakmai ranggal és elismeréssel rendelkező cége. A zongorák, pianínók legfontosabb része a mechanika, zongorajátékunk eredménye elsősorban ettől a precíz "gépezettől" függ. Nem is szükséges tovább minősítenünk a céget, elegendő megemlíteni, hogy a legnagyobb világmárkák mint Steinway, Bösendorfer, Fazioli, Steingraeber & Shöne, Mason & Hamlin, Schimmel, Förster, Grotrian, Bechstein, Blüthner ...stb.  a Renner mechanizmust használják zongoráikban. Büszkék vagyunk vezetőnkre, hiszen jelenleg, a zongoraipar legmagasabb rangú képzésében volt része és megkapta a jogot a Renner Academy logó és  Renner Trained Technician cím használatára.  

Baldwin Piano Technician

Képzés Baldwin gyárban | Cincinnati és Memphis | USA
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf

Képzésünk idején a Baldwin gyár, az Egyesült Államok legnagyobb és nemzetközileg legismertebb zongoragyára volt. Minden amerikai filmben ha zongorát láttunk, az 99%-ban Baldwin volt. Magas szintű zongoratechnikusi és értékesítési képzést kaptunk, valamint itt tanultuk meg az önjátszó egységek, zongorákba, illetve pianínókba történő beépítésének "tudományát".  

gallery/baldwin.rudolfzoltner
gallery/baldwin

USA

Steingraeber & Shöne  Piano Technician

Képzés Steingraeber gyárban | Bayreuth | Németország
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf

Steingraeber & Shöne 1820-tól  a mai napig működik és a család tulajdonában maradt (ami manapság nagyon ritka). Fenmaradását a hihetetlen magas szakmai precizitás, kézzel történő gyártás, legmagasabb minőségű anyagfelhasználás és természetesen a közkedvelt végtermék, mely egy elismert, világszinvonalú zongoramárka. A Steingraeber & Shöne ma nem csupán zongoristák, de a zongoraépítők körében is az egyik leg elismertebb zongoramárka, ezért a zongoramárkák elitjéhez tartozik. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy tőlük is tanulhattunk.   

gallery/steingraeber (1)

Heinrich König Expert

Képzés König gyárban | Niederdorfelden | Németország
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf

A König gyár bútorok, ezáltal zongorák felületkezeléséhez és javításához gyárt magas minőségű termékeket. A gyár képzésén megtanultuk az anyagfelhasználások különböző felületekre vonatkozó  alkalmazását, melyet labor szintű műhelyekben gyakoroltunk.   

gallery/konig-diploma_1

Képzés Roland gyárban | Hamamatsu | Japán
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf

Sikeres menedzsmenti és kiemeledő szakmai munkájának eredményeként óriási megtiszteltetésben volt része Zoltner Rudolfnak - a Roland East Europe cég igazgatója meghívta Japánba, ahol a gyár szakembereitől is megkaphatta a legmagasabb és leghitelesebb szakmai továbbképzést. 

gallery/roland

További képzések

gallery/jahn
gallery/europiano
gallery/norvegia
gallery/kína

Hollandia

Norvégia

Kína

Parsons zongoragyár Yichang

Skandináv szövetségek kongresszusa, képzései

Europiano kongresszus és képzések

Jahn, zongoralkatrészt forgalmazó cég, Németország

Németország

Végzettségeink, képzéseink

Digitáliszongora Szakértő