Web
Analytics
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

» Információk

...

...

 

 MAGAZIN
      Tudtad-e?

 

 Végzettségeink, képzéseink

Renner diploma - Zoltner RudolfRenner Trained Piano Technician

Képzés Renner gyárban | Gärtringen | Németország
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf


A Louis Renner GmbH & Co. KG zongoramechanika és alkatrészgyár, a zongoraipar elsőszámú, legmagasabb szakmai ranggal és elismeréssel rendelkező cége. A zongorák, pianínók legfontosabb része a mechanika, zongorajátékunk eredménye elsősorban ettől a precíz "gépezettől" függ. Nem is szükséges tovább minősítenünk a céget, elegendő megemlíteni, hogy a legnagyobb világmárkák mint Steinway, Bösendorfer, Fazioli, Steingraeber & Shöne, Mason & Hamlin, Schimmel, Förster, Grotrian, Bechstein, Blüthner ...stb.  a Renner mechanizmust használják zongoráikban. Büszkék vagyunk vezetőnkre, hiszen jelenleg, a zongoraipar legmagasabb rangú képzésében volt része és megkapta a jogot a Renner Academy logó és  Renner Trained Technician cím használatára. 


Baldwin diploma - Zoltner RudolfBaldwin Piano Technician

Képzés Baldwin gyárban | Cincinnati és Memphis | USA
Képzett munkatárs: Zoltner RudolfKépzésünk idején a Baldwin gyár, az Egyesült Államok legnagyobb és nemzetközileg legismertebb zongoragyára volt. Minden amerikai filmben ha zongorát láttunk, az 99%-ban Baldwin volt. Magas szintű zongoratechnikusi és értékesítési képzést kaptunk, valamint itt tanultuk meg az önjátszó egységek, zongorákba, illetve pianínókba történő beépítésének "tudományát". 


Steingraeber Shöne - Zoltner RudolfSteingraeber & Shöne Piano Technician

Képzés Steingraeber gyárban | Bayreuth | Németország
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf


Steingraeber & Shöne 1820-tól  a mai napig működik és a család tulajdonában maradt (ami manapság nagyon ritka). Fenmaradását a hihetetlen magas szakmai precizitás, kézzel történő gyártás, legmagasabb minőségű anyagfelhasználás és természetesen a közkedvelt végtermék, mely egy elismert, világszinvonalú zongoramárka. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy tőlük is tanulhattunk.  


König - Zoltner RudolfHeinrich König Expert

Képzés König gyárban | Niederdorfelden | Németország
Képzett munkatárs: Zoltner Rudolf
A König gyár bútorok, ezáltal zongorák felületkezeléséhez és javításához gyárt magas minőségű termékeket. A gyár képzésén megtanultuk az anyagfelhasználások, különböző felületekre vonatkozó  alkalmazását, melyet labor szintű műhelyekben gyakoroltunk.  


Digitális Zongora SzakértőRoland - Zoltner Rudolf

Képzés Roland gyárban | Hamamatsu | Japán
Képzett munkatárs: Zoltner RudolfSikeres menedzsmenti és kiemeledő szakmai munkájának eredményeként óriási megtiszteltetésben volt része Zoltner Rudolfnak - a Roland East Europe cég igazgatója meghívta Japánba, ahol a gyár szakembereitől is megkaphatta a legmagasabb és leghitelesebb szakmai továbbképzést.További képzések...

Fentebb a legrangosabb és időigényesebb képzéseinket emeltük ki, a továbbiakban megemlítünk néhány további helyszínt, ahol szakmai tudásunkat folyamatosan gyarapítjuk

Megosztás