Roland RD-300NX digitális zongora 394 000 Ft | EUR 1 300
Bookmark and Share
Roland RD-300NX digitális zongora

Csúcsminőség mérsékelt áron

A Roland színpadi digitális zongorák sorozata egy új hangszerrel bővült. Az új RD-300NX jóvoltából, a méltán híressé vált SuperNATURAL hangszínek és az RD-sorozat hangszereire jellemző zenei kifejezőerő most könnyebb súllyal társul és mérsékeltebb áron elérhető. A tovább fejlesztett SuperNatural akusztikus zongora hangzás mellett, most az elektromos zongora hangkeltés is a SuperNATURAL technológián alapul, amely párosul az új \"Ivory Feel-G\" kiváltópontos mechanikával és a különleges Sound Focus tulajdonsággal.

SuperNATURAL  hangszínek

Az RD-300NX akusztikus zongora hangszíneit egy SuperNATURAL Piano hangforrás hozza létre. Ez a technológi a hangkeltés három legfontosabb alkotóelemét (dinamika érzékenység, hang lecsengés és billentyűzet tartomány viselkedés) fejleszti tovább, kiegyenlített, természetes hangzást és játékérzetet biztosítva. Az elektromos zongora szerelmesei számára, az RD-300NX a lehető legnagyobb precizitással modellezi a klasszikus elektromos zongorák hangzását a SuperNatural technológiának köszönhetően.

Új \"Ivory Feel-G\" kiváltópontos billentyűzet

Az új \"Ivory Feel-G\" billentyűzet a Roland legtökéletesebb érzékelőjét használja, kiváltópontos mechanikával és elefántcsont tapintással. A természetes játékérzet és a billentés összes árnyalatának érzékelése mellett a hangszer kompakt kivitele és könnyű súlya lehetővé teszi az egyszerű szállítást koncertező zenészek számára.

Különleges Sound Focus tulajdonság

Az újonnan kifejlesztett Hangfókuszálás (Sound Focus) funkcióval még a leghalkabban játszott hangok is kihallhatóak lesznek a zenében anélkül, hogy kompresszálttá vagy elhangszínezetté válna az eredeti hangzás. A SuperNATURAL fázis-korrekciós technológiának köszönhetően az RD-300NX hangja nem “tűnik el” a keverésben.  A továbbiakban a legárnyaltabb hangzások is kiváló hangminőségben szólalnak meg, biztosítva a zongora hang folytonos színpadi jelenlétét.

További lehetőségek

A korábbi RD zongoráknál alkalmazott One Touch Piano koncepciót az RD-300NX is átvette. Ez a praktikus funkció elősegíti a kívánt hangszínek és beállítások azonnali behívását, egyetlen kijelölt gomb segítségével. A méltán népszerű Piano Designer funkció lehetővé teszi a saját, személyre szabott zongora hangzás gyors és egyszerű kialakítását a grafikus LCD kijelzőn. És végezetül egy opcionális RPU-3 hármas pedál csatlakoztatásával lehetővé válik a koncert zongorákhoz szokott előadók számára a klasszikus három zongora pedál használata.- cs-

Roland RP-301 zongora - VIDEO

 

Roland gyár - VIDEO.