Web
Analytics
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

» Szolgáltatásaink

 

 Javítás, felújítás, gyártás

Javítás, felújítás

Egy pianínó, zongora, több tízezer alkatrészből áll, melyek mérnöki precizitással működnek. A javítási munkálatok célja, a hangszer eredeti felépítésének, hangzásának lehetőség szerinti "újraélesztése", ez számunkra nem csupán cél, hanem szenvedély.

Jelenleg 1000m2 területen helyezkedik el manufaktúránk, így egy helyen készül minden munkafázis. Az 1800-as évek hangszereitől, a mai modern hangszerekig, minden típusú, valamint konstrukciójú zongorát és pianínót felújítunk, vagy átépítünk.  Előnyünk, hogy a 25 év-es működésünk során összegyűjtött alkatrészmennyiség óriási készletet eredményez, így a következő 100 évre biztosított az alkatrészpótlási lehetőség. Gépparkunk, bármely hiányzó elem újragyártási lehetőségét biztosítja. Szakmai felkészültségünkről bővebben itt olvashat...

A hangszerek átfényezésénél a hagyományos, kézzel történő politúrozást, olajozást, vagy a modern festékszórást alkalmazzuk. Legyen bármennyire is "lestrapált" hangszere, hozza be hozzánk, és újjá varázsoljuk. Kérjük, tekintse meg néhány munkánkat.  

Csendes zongora átalakítás

Ma már egy akusztikus pianínó, egy átalakítással, "lehalkítható".  Sőt, ezáltal egy digitális zongorával is rendelkezni fogunk. Az átalakítást új és használt pianínókon, illetve zongorákon is elvégezzük. Bővebben, itt olvashat a lehetőségekről..

Önjátszó zongora átalakítás

Egy akusztikus zongora, vagy pianínó önjátszó üzemmódra is átalakítható. Ez esetben megmarad az élő játék lehetőségünk is, viszont ha kívánjuk, egyszerűen egy távirányító segítségével elindíthatjuk a hangszer automatikus játszását. 
Új és használt zongorákat, pianínókat is átalakítunk önjátszó üzemmódra, melyről itt bővebben is olvashat...

Gyártás

Bár teljesen új és saját márkájú zongorát - financiális hiány miatt - még nem gyártunk (nagyon reméljük, hogy egyszer eljön ez az idő), viszont régi testekbe, új hangszer belsőt beépítünk. Új és használt akusztikus zongorák egységelemeinek gyártásával is foglakozunk.
Saját termékünk egy hibrid zongora, mely akusztikus mechanizmussal és digitális vezérléssel rendelkezik. Az első prototípus 2017. őszén jelenik meg, izgatottan várjuk a végeredményt. Szakmai felkészültségünkről bővebben itt olvashat...


Megosztás

...

Kérdése van?

Írjon nekünk!
...