Zongorahangolás, koncertszervíz

...

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Az Ön zongorája, vagy pianínója nem csupán egy csodálatos hangszer, hanem egy befektetés is, hiszen generációkon keresztül biztosítja a mérhetetlen zenei örömöt. Egy értéket karbantartással őrizhetünk meg, így a hangszer megfelelő állapotát is rendszeres hangolással és szervizeléssel – melyet természetesen megfelelő szakember végezzen – biztosíthatjuk. 

A zongorahangolást egy évben két alkalommal, de legkevesebb egy alkalommal javasoljuk elvégeztetni. Természetesen a zongorahangolás során a zongorahangoló szakember teljes körű állapotfelmérést végez, és a szükséges mechanikai beállításokat is elvégzi.

Cégünk kvalifikált, nagy tapasztalattal rendelkező zongorahangoló és javító szakemberekkel vállalja pianínók, zongorák hangolását.

 

Zongorahangoló

Amennyiben Ön koncertező művész, bizonyára tudja, hogy hangolás és koncerthangolás között óriási különbség van. Az előbbi esetén (általában) a hangszerhez igazítjuk a hangolást, az utóbbiban pedig a művész igényeihez. Szívesen segítünk Önnek is a koncert vagy stúdiófelvétel előtti hangszerfelkészítésben, illetve koncerthangolásban. 

Koncertszervíz

Zongorahangolás

Hamis a hangszere? Behangoljuk!

Hangszerét behangoljuk, tisztítjuk, beállítjuk

Nem működik? Megjavítjuk!

Hibás hangszerét megjavítjuk, akár teljesen felújítjuk

Kopott, csúnya? Átvarázsoljuk!

Egy új külsőt varázsolunk, sőt, bármely színre átfesjük