Önjátszó zongora 

Emlékeznek a rajzfilmre? Mozogtak a zongora billentyűi, zongorista sehol, és a zongora magától játszott. Ez most már a valóság! Megszületett az önjátszó zongora legmodernebb változata. 

 

Miért is jó ez? Mivel az akusztikus zongora csodálatos hangzását - és nem egy felvett digitális hangot! - élvezheti anélkül, hogy zongorázni tudna. A klasszikus zenétől a jazzig, a pop zenétől a rockandroll-ig, minden zenei műfaj megtalálható a belső memóriában, így egy gombnyomásra előcsalogathatjuk, és élvezettel hallgathatjuk kedvenc dalainkat. A csúcsok csúcsa, hogy a zongoránk saját eredeti hangja mellett zenekari hangszereket is hallhatunk, így pl. akár egy teljes jazz zenekari megszólalást is élvezhetünk.

 

Helyezze el otthon a nappalijában, egy kerti partin, kaszinóban, étteremben, hajón, de akár egy aulában, ez a hangszer csodálatot és fergeteges élvezetet visz a zenehallgatás, valamint a  szórakozás világába. Képzeljen el egy kellemes pezsgőzést, egy lágy zongorahangzás mellett, ahol  éjszakába nyúlóan élvezheti a kifogyhatatlan és jobbnál jobb háttérzenéket. A "zongorista" garantáltan nem fog elfáradni. 

 

És, hogy fokozzuk: a zongorát teljes értékű hangszerként is használhatjuk, tehát reggeli kávé mellé lágy zenét játszatunk vele, este meg saját magunk is leülhetünk zongorázgatni.

 

Az önjátszó rendszert új és használt zongorába, vagy pianínóba is beszerelhető. 

Kérjük, tekintse meg a rövid videó bemutatókat, és ha szeretne egy ilyen zongorát, szívesen állunk rendelkezésére.

Kopott hangszere? 

1

Beszállítjuk műhelyünkbe

2

Szétszedjük, javítjuk, hangoljuk, újrafényezzük

3

 Két hét után, átvarázsolt állapotban, visszaszállítjuk

Újjá varázsoljuk!