Elnémítható akusztikus pianínó 

Egy akusztikus zongorát vagy pianínót eltudunk némítani, azaz a zongorajátékot, egy fejhallgatón keresztül, kizárólag a zongorista hallhatja. A rendszer a már meglévő hangszerünkbe is beépíthető.
 

A csendes és valós hang közötti átváltást egy kar segítségével, egy pillanat alatt elvégezheti. Amikor csendes módban játszunk, a hangszer hangját egy hangmodul szólaltatja meg, így a zongora hangszínen kívül, további hangzásokat is beállíthatunk (orgona, gitár, fuvola, vonós stb.).  A 128 polifóniával rendelkező modul 4 sávos felvételi lehetőséget is biztosít számunkra, mindez transzponálási és különböző hangolhatósági funkcióval fűszerezve. A rendszer érdekessége, hogy a digitális hang akkor is szól, ha akusztikus módban játszunk. Ez a lehetőség izgalmas kombinációt tesz lehetővé: amennyiben a digitális hangot nem fejhallgatóval, hanem kihangosítva (pl. egy aktív hangfalon) hallgatja, az akusztikus zongorahangra "rákeverjük" a digitális hangot, így pl. zongorázásunk alatt egy vonós hangszín is hallható. Összegezve: egy digitális zongorával gazdagíthatjuk akusztikus pianínónkat, mindezt úgy, hogy a kettő hangzását akár együtt is élvezhetjük.  
 

Jelenleg pianínókhoz tudunk megoldást kínálni, zongorákhoz alkalmazható rendszer fejlesztés alatt áll.

Pianínóhoz alkalmazható rendszer ára 1000 EUR, mely összeg a beszerelés költségét is tartalmazza.  Használt (felmérést igényel) vagy új hangszerbe is beépíthető. 

Készítessen velünk egy lehallkítható akusztikus pianínót, és ne törödjön a szomszédokkal, vagy az éjszakai gyakorlás kellemetlenségeivel. 

 

Silent, csendes zongora